JÄSENKIRJE #3/2021

Maaliskuun jäsenkirje.

KOKOUSKUTSU

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään etäkokouksena keskiviikkona 7.4 klo 18:00 alkaen. Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään 5.4 tästä linkistä! Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä osallistumislinkki Google Meet kokoukseen.

JÄSENMAKSUT 2021

Koronapandemian keskellä jäsenmaksut ovat seuralle myös tärkeä tulovirta, jos et vielä ole jäsenmaksuasi hoitanut, hoidathan sen pikimmiten kuntoon! Jäsenmaksun voit suorittaa kitissä tai pyytää jäsenmaksulaskun sihteeriltä. Jäsenmaksuista ja jäsenkortista AKK tiedotteessa.

TULEVAT TAPAHTUMAT

28.-29.5.2021 SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli

Kilpailumme on saanut pääyhteistyökumppaniksi Mad-Croc energiajuoma brändin ja näin kilpailun nimi on SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli. Kilpailussa ajetaan kolme erikoiskoetta perjantaina ja 10 erikoiskoetta lauantaina. Kilpailukeskus sijaitsee Liedon Avantissa.

Kuluvan vuoden aikana tarvitsemme jäsentemme aktiivisuutta niin oman kilpailun tekemisessä, kuin tulevissa vastavuoroisuus tehtävissä muiden seurojen kilpailuissa.

Rallissa tarvitsemme erikoiskoehenkilöstöä niin perjantaina kuin lauantainakin. Kilpailukeskuksessa tarvitsemme järjestyksenvalvojia, liikenteenohjaajia, katsastushenkilöstöä, kioskihenkilöstöä, tankkausalueen valvojia sekä aikatarkastusasemien henkilöstöä. Joten käy saman tien ilmoittautumassa mukaan tällä lomakkeella, ilmoita samalla mitä haluaisit tehdä! Voit myös ilmoittautua suoraan rallin tekijöille, yhteystiedot löydät täältä.

PIENOISAUTOILU / TUA AREENA

Areenalla kaikki radat ovat kunnossa, muistakaan harrastaa vastuullisesti, jotta voimme pitää harrastustilan jatkossakin auki!

TUA Areena on avoinna tärkeässä harrastuskäytössä nykyisillä koronarajoituksilla ja turvaetäisyyksillä.

Kaikki yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskeja. Jaksetaan pestä käsiä ja käyttää käsidesiä. Muistetaan harrastaa turvallisesti, tule vain terveenä paikalle!

Seuraa meitä Facebookissa: tuapienoisautoilu

HALLITUKSEN PÄÄTÖKSIÄ

Naisjaoston vetäjäksi valittiin Tiina Helle.

Hallituksen seuraava kokous 7.4.2021 klo 17:30 etäkokouksena.

Esitykset hallitukselle jätettävä 7pv. ennen kokousta sähköpostilla yhdistyksen sihteerille.

Kuluvan vuoden yhteystiedot löydät seuran nettisivuilta: www.turunua.net