Kartingin aloittaminen

Kun karting harrastuksen aloittaminen alkaa kiinnostamaan, pääset kokeilemaan lajia useissa moottorikerhoissa, kuten meillä Turun Urheiluautoilijoissa. Turun Urheiluautoilijat järjestää koko ajokauden tilaisuuksia joissa 6-12v. lapsi pääsee kokeilemaan oikeaa kilpailukalustoa sekä huoltajat saavat lisätietoa lajista. Näistä tilaisuuksista tiedotamme Turun Urheiluautoilijoiden kotisivuilla.

Oman kaluston hankintaan liittyvissä asioissa ei kannata olla yksin, vaan apua sekä neuvoa voit kysyä meiltä. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne oli kyse sitten lapsi- tai aikuisharrastajasta.

Kaluston hankinnassa tulee ottaa huomioon mm. kuljettajan ikä ja sen myötä kilpaluokka mitä lähdetään ajamaan. Aina ei tietysti tarvitse lähteä suoraan tai edes lainkaan kilpailemaan, vaan voi ajaa vaan omaksi iloksi. Myös tällaisessa tilanteessa luokkien ikärajat antavat hyviä vinkkejä juuri itselle sopivasta kalustosta.

Liikkeelle ei tarvitse lähteä täysin uudella kalustolla, vaan markkinoilla on paljon hyväkuntoista käytettyä kalustoa. Käytetyn kaluston ostossa voi itse tavaran lisäksi saada usein paljon hyviä vinkkejä, joita myös asiantuntevat kartingliikkeet jakavat mielellään.

Liittymällä Turun Urheiluautoilijoihin voi ostaa AKK:n kuljettajan sekä huoltajan lisenssin, joka sisältää lähes välttämättömän vakuutuksen harrastukseen.

 

TUA kauppakeskus Skanssin ”äijäpäivillä” 2009

Tutustu kartingiin

Turun urheiluautoilijat tarjoavat lapsille mahdollisuuden tutustua kartingiin opastetusti.

Jos olet kiinnostunut tutustumaan lajiin, ota yhteyttä: Juha Heikkilä 050 5980801