Topic-icon Kartingia keväällä

Lisää
4 vuotta 2 kuukautta sitten #8

Kartingin puolella, kun on melko hiljaista niin pyrimme järjestämään vielä tänä vuonna ainakin yhden koko seuraa koskevan mahdollisuuden käydä ajamassa Turku Kartingin sisäradalla, jonne siis kaikki ovat tervetulleita! Keväällä suunnitelmissa olisi aikaisemminkin toteututtu "Autourheulu tutuksi" -päivä, sekin Turku Kartingilla, jossa pääpaino tietysti kartingissa mutta muidenkin lajien edustajia olisi paikalla. Ehdotuksia otetaan vastaan myös koskien tätä lajia! Tiedotusta ajatellen, kun tuoosta kartingista ei meinaa löytää millään mitään imfoa sen kilpailuista, jossa seuran edustajia olisi paikalla niin linkkailkaa niitäkin tänne vaikka kuvien kera niin postailen niitä tuolla sosiaalisessa mediassa parhaani mukaan! :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 vuotta 2 kuukautta sitten #9

Länsi-Suomi Cupin sivut osoitteessa www.seiskakarting.fi . Kyseessä harjoituskilpailusarja, jossa seuran nuoremmat kuskit ja Suomen nopein kokki aktiivisesti mukana. Viimeinen kisa ajettiin eilen. Luokkavoittojakin tuli kolmessa sarjassa. Laitoin yhden kuvan ja pätkän tekstiä seuran FB-sivuille.

Muuten nuoremmat kuskit ovat ajelleet aikalailla eri sarjoja, joten tuloksia välillä haastava toki löytää kootusti. Ensi vuonna tosin saattaa X30-junnuissa olla seuralta kolmekin kuskia.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 vuotta 2 kuukautta sitten #10

Kiitos Timo! Hyviä tietoja! Juu huomasinkin sen sun fb päivityksen, tuollaisia saa laittaa lisääkin jos vaan mieli tekee! :) Onnittelut vielä poikasi hyvästä suorituksesta ??

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.164 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi