Töihin SM TeijoTalot-ralliin? - Toimitsijahaku on alkanut

Kuva: SuunnitelmaB/Patrick Rupponen

Ralli SM-kauden finaalikilpailu, SM TeijoTalot-ralli, ajetaan 28.-29. syyskuuta kaksipäiväisenä kilpailuna. Ralli starttaa perjantai-iltana Metsämäen Raviradalla ajettavalla yleisöerikoiskokeella, jossa yleisöä on viihdyttämässä rallitähtien lisäksi mm. sellaiset huippuartistit kuin Nikke Ankara ja Aste. Yleisöpyrähdyksen jälkeen siirrytään kahdelle metsäpikataipaleelle, jonka jälkeen yötauolle Paimion Nesteen ja Liikenneturvallisuuskeskuksen alueille. Lauantaina on luvassa vielä viisi haastavaa erikoiskoetta Paimion ja Salon välillä. Kisa ja samalla Ralli SM-kausi huipentuvat maaliriehaan Salossa sijaitsevalle Astrum-Keskukselle.

Sanomattakin on selvää, että tämän kokoluokan tapahtuma ei rakennu itsestään, eikä ilman runsaita käsipareja. Kilpailun järjestävät seurat, Turun Urheiluautoilijat ry ja Salon Urheiluautoilijat ry toivovatkin ennen kaikkia omilta jäsenistöiltään tukea rallin rakentamisessa. Apuvoimia tarvitaan etenkin rallipäivinä, mutta tietyissä tehtävissä jo paljon ennenkin.

Molempiin seuroihin on nimetty yhteyshenkilöt, joihin voi ottaa yhteyttä mikäli koet, että pystyt antamaan oman panoksesi huippuluokan tapahtuman luomisessa, lisäksi rallin nettisivuille on avattu toimitsijahaku, jonne voivat esimerkiksi muutkin kuin seurojen jäsenet laittaa hakemuksensa sisään. Palkkaa emme luonnollisestikaan maksa, mutta toimitsijaruokailun, hyvän porukan ja fiiliksen sekä ennen kaikkea uudenlaisen rallikokemuksen pystymme tarjoamaan.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyshenkilöt:

Turun UA:
Nina Suvanto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0407610504
Patrick Rupponen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0406837983

Salon UA:
Mika Hurula, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0500593037

SM TeijoTalot-ralli netissä ja sosiaalisessa mediassa

WWW: www.teijotalotralli.fi
FACEBOOK: https://www.facebook.com/teijotalotralli/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/teijotalotralli/
TWITTER: https://twitter.com/teijotalotralli