M8-rata

Yleistä tietoa radasta ja sen käyttämisestä

Missä?
Jyrkkälän RO rata sijaitsee Turussa, Jyrkkälän nuorisotalon vieressä, Naantalin pikatien ja Suikkilantien risteyksessä (kartta)

Ketkä saavat ajaa?
Käyttöoikeus on kaikilla, joilla on voimassa oleva TUA:n jäsenyys. Muilla on mahdollisuus käyttää rataa 20 euroa/päivä.

Miten jäseneksi?
Täyttämällä jäsenhakemus ja toimittamalla se TUA Areenan hallituksen postilaatikkoon tai kerhovetäjälle. Jäsenanomuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa, jäsenmaksulaskun saat sähköpostitse. Maksettuasi laskun, jäsenyys on voimassa. Kuittia tai todistusta vastaan saat ratakortin radalta.

Millä saa ajaa?
Radalla saa käyttää pienoisautoja kokoluokassa 1/8 ja sitä pienemmät.

Aukioloajat?
Aktiivijäsenet pyrkivät olemaan paikalla ainakin tiistai-iltaisin klo 18.00-20.00 ja lauantaisin klo 12.00-15.00. Näinä ajankohtina autamme aloittelijoita, annamme lisätietoa harrastuksesta ja pidämme kerhokisoja.

Järjestyssäännöt

Turvallisuus
Jokainen radalla oleskeleva on vastuussa itsestään ja kalustostaan toisin sanoen jokainen harrastaa omalla vastuullaan.
Jokaisen radalla oleskelevan on otettava huomioon toisten ihmisten turvallisuus ja huomautettava siitä, mikäli näkee siinä puutteita.
Lainvastaisilla, vaarallisilla tai vaarallisesti rikkinäisillä harrastusvälineistöillä ajaminen on ehdottomasti kielletty.

Kunnossapito

Rata pidetään kunnossa radalla harrastavien voimin, eli puhtaasti talkootyöllä. Rata ei kuulu Turun kaupungin eikä kenenkään muunkaan ulkopuolisen instanssin hoidettaviin alueisiin. Radan käyttäjän tulee säännöllisesti osallistua järjestettäviin kunnossapitotalkoisiin, näistä laistaminen voi evätä käyttöoikeuden joko määräajaksi tai kokonaan. Omaehtoinen radan kunnostaminen on aina fiksua ja enemmän kuin suositeltavaa.

Jätehuolto
Radalla ei ole varsinaista jätehuoltoa, joten kaikki itse tuomasi roskat viet myös mukanasi asianmukaiseen keräykseen.