M8-rata

Yleistä tietoa radasta ja sen käyttämisestä

Missä?
Jyrkkälän RO rata sijaitsee Turussa, Jyrkkälän nuorisotalon vieressä, Naantalin pikatien ja Suikkilantien risteyksessä (kartta)

Miten jäseneksi?
Täyttämällä jäsenhakemus täällä. Jäsenanomuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa, jäsenmaksulaskun saat sähköpostitse. Maksettuasi laskun, jäsenyys on voimassa. Kuittia tai todistusta vastaan saat ratakortin radalta.

Millä saa ajaa?
Radalla saa käyttää pienoisautoja kokoluokassa 1/8 ja sitä pienemmät.

Aukioloajat?
Aktiivijäsenet pyrkivät olemaan paikalla ainakin tiistai-iltaisin klo 18.00-20.00. Näinä ajankohtina autamme aloittelijoita, annamme lisätietoa harrastuksesta ja pidämme kerhokisoja.

Ratamaksut
– Kertamaksu 20€ / päivä
– TUA:n jäsenille kausimaksu 160€
– TUA:n jäsenille aktiivisesti radan kunnostamiseen ja talkoiluun osallistuville kausimaksu 60€

Järjestyssäännöt

Turvallisuus
Jokainen radalla oleskeleva on vastuussa itsestään ja kalustostaan toisin sanoen jokainen harrastaa omalla vastuullaan.
Jokaisen radalla oleskelevan on otettava huomioon toisten ihmisten turvallisuus ja huomautettava siitä, mikäli näkee siinä puutteita.
Lainvastaisilla, vaarallisilla tai vaarallisesti rikkinäisillä harrastusvälineistöillä ajaminen on ehdottomasti kielletty.

Kunnossapito
Rata pidetään kunnossa radalla harrastavien voimin, eli puhtaasti talkootyöllä. Rata ei kuulu Turun kaupungin eikä kenenkään muunkaan ulkopuolisen instanssin hoidettaviin alueisiin. Radan käyttäjän tulee säännöllisesti osallistua järjestettäviin kunnossapitotalkoisiin, näistä laistaminen voi evätä käyttöoikeuden joko määräajaksi tai kokonaan. Omaehtoinen radan kunnostaminen on aina fiksua ja enemmän kuin suositeltavaa.

Jätehuolto
Radalla ei ole varsinaista jätehuoltoa, joten kaikki itse tuomasi roskat viet myös mukanasi asianmukaiseen keräykseen.